Fietsen

Wat is voor u belangrijk bij een fiets? Wat vindt u prettig bij het fietsen? Welke vereisten moet uw fiets hebben? Hoeveel mag de fiets gaan kosten? Waarvoor gaat u de fiets voornamelijk gebruiken?

Zomaar wat vragen die u bij Elco Tweewielers gesteld kunt krijgen bij de aankoop van een fiets. Deze vragen laten zien dat we u als klant benaderen en niet als inkomstenbron. Voor ons is het belangrijk dat u een juiste keuze maakt, zodat u tevreden de deur uitgaat met een fiets die uzelf hebt uitgekozen.

Vanwege de jarenlange ervaring in de rijwielbranche kunnen we u een perfect advies geven aan de hand van de eisen die u stelt aan een fiets. Elco Tweewielers is al jaren uw trotse leverancier van A-merken als Gazelle, Sparta, Batavus, Giant en Cortina. Ook hebben we altijd scherp geprijsde en geheel gereviseerde, tweedehands fietsen staan. Van accessoires tot verzekering bent u bij Elco Tweewielers aan het juiste adres!


Elco Tweewielers: na meer dan 12 jaar Gazelle Select Center, nu Gazelle Premium dealer!

            Bij een merk als Gazelle hoort een topdealer. Daarom heeft Gazelle inmiddels een uitgebreid landelijk netwerk van een aantal Premium dealers (voorheen Gazelle
            Select Centers). Deze zelfstandige fietsspeciaalzaken zijn de ware Gazelle-ambassadeurs. Zij bieden u een uitgebreide collectie en staan u in alle rust en met
            toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal.
  • Een Gazelle Premium dealer heeft de meest uitgebreide collectie Gazelle-fietsen
  • Een Gazelle Premium dealer biedt u de zekerheid van professioneel, Gazelle-getraind personeel
  • Een Gazelle Premium dealer heeft exclusieve Gazelles en unieke actiefietsen
  • U profiteert van speciale promotieacties met volop voordeel
  • U ontvangt het laatste nieuws via mailings en huis-aan-huis folders
  • Een Gazelle Premium dealer  is ruim en overzichtelijk en bied een uniek koopcentrum, zodat u weloverwogen kunt kiezen

 


Hieronder ziet u de logo’s van de merken die Elco Tweewielers verkoopt. Klik op de logo’s om de collecties van de merken te bekijken en uw droomfiets te bepalen!

 

                

         


Er zijn geen producten in deze categorie.