Levering & verzending

Leveringstermijn:
Voor alle artikelen geldt, na betaling en indien voorradig, een levertijd van 3-5 werkdagen tenzij anders aangegeven.

Bedenktijd en retournering
U heeft 14 dagen bedenktijd waarin u uw artikel kunt retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen door ons geaccepteerd als blijkt de klant zorgvuldig is omgegaan met het artikel en de verpakking. Geretourneerde artikelen dienen compleet, in originele/onbeschadigde verpakking en ongebruikt/ongedragen te zijn. Indien niet aan onze voorwaarden wordt voldaan dan behouden wij het recht om de geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door TNT Post beboet en deze zal in mindering worden gebracht op de creditering.

Retourgarantie
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via internet recht op een "bedenkingsperiode" van 14 dagen na aflevering van het artikel. Binnen deze periode mag een artikel worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij de klant slechts de verzendkosten hoeft te betalen.
Wanneer u zich heeft bedacht over een via deze webshop gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan binnen 1 week na ontvangst. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het retourpakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde post wordt reeds door TPG Post beboet/geweigerd).
Wanneer de teruggezonden artikelen compleet, in originele/onbeschadigde verpakking en ongebruikt/ongedragen zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening (creditering) onder aftrek van de verzendkosten.
Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd een kopie van uw aankoopfactuur bij met de vermelding "annulering + RMA-nummer" en uw bank- of girorekeningnummer.

Speciale artikelen
Artikelen, welke speciaal voor een klant zijn geproduceerd kunnen niet worden geretourneerd, tenzij het gaat om fabricagefouten.

De levering komt niet overeen met de bestelling
Mocht de levering niet overeenkomen met hetgeen u heeft besteld dan kunt u dit uiteraard terugsturen of zullen we met een nazending uw bestelling compleet maken. Voor de klant zijn hier geen verzendkosten aan verbonden.