Step • fiets • e-bike
view in English

Elco
Tweewielers

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met het repareren en onderhouden van fietsen en steps. Fietsenmaker ‘Elco’ in Kralingseveer is een begrip in Rotterdam Oost en Capelle aan den IJssel. Bij ons word je vriendelijk en kundig geholpen.

Snel reparatie nodig?
Bel ons op 010-451 54 20
of mail info@elco-tweewielers.nl

Wij bieden uitstekende service, met persoonlijk contact, klantgerichte aanpak en een optimale verzorging voor uw rijwiel. Elco Tweewielers is al sinds de opening gespecialiseerd in reparatie van diverse A-merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Loekie, Cortina, Giant, Kickbike en Kickid. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan toeleveranciers en branchepartners opgebouwd waardoor we voor veel merken (elektrische) fietsen de juiste onderdelen op voorraad hebben of kunnen bestellen.

 

Reparatie

Is uw fiets kapot? Of vertoont deze mankementen? Wij kunnen uw fiets professioneel repareren in onze werkplaats in Kralingseveer. Wij hebben een uitgebreide werkplaats en wij werken volgens de modernste technieken en gereedschappen.

Onderhoud

Om jaren plezier te hebben van uw fiets is het nodig deze correct en regelmatig te laten onderhouden. Periodieke controle voorkomt problemen en houdt een fiets veilig. Het team van Elco Tweewielers verzorgt graag het onderhoud van uw rijwiel.

Fietsen & steps

Bij ons kunt u terecht met:

Dames- en heren fietsen
Elektrische fietsen (e-bikes)
Racefietsen
Kinderfietsen
Step & kickbike (autoped)

Let op: wij repareren GEEN elektrische steps.

Elco Tweewielers

Onze werkplaats:
IJsselmondselaan 358
3064 AW Rotterdam

Telefoon: 010-451 54 20
E-mail adres: info@elco-tweewielers.nl
KvK-nummer: 24145380

Openingstijden

dinsdag, woensdag en vrijdag
van 8:00 tot 17:00 uur

zaterdag
van 8:00 tot 16:00 uur

Bel ons alsjeblieft van te voren om een afspraak te maken.